Clinica

Despre BestDental

 

Cu o experienta de peste 10 ani, Best Dental ofera servicii complete si complexe de stomatologie.

Echipa noastra de medici dentisti specialisti lucreaza pentru a oferi cele mai bune si calitative solutii stomatologice pentru fiecare pacient in parte. Stim ca fiecare caz este unic, astfel ca oferim solutia ce se potriveste intocmai cazului prezentat.
In Clinica stomatologica Best Dental, asa cum si logo-ul subiliniaza, “orice problema are minim 3 rezolvari” , rezolvam orice caz in cel putin 3 moduri diferite, toate adaptate nevoilor pacientului.

Cu o locatie situata in centrul orasului (intre Garada de Nord, Piata Romana si Piata Victoriei), intr-o cladire noua, cu mobilier si echipamente de ultima genratie, Clinica stomatologica Best Dental va asteapta pentru a va pune la dispozitie o gama larga de servicii.

aboutus

Numarul celor ce ne-au trecut pragul a crescut in fiecare an, iar in prezent ne putem lauda cu un portofoliu bogat de pacienti, atat din Romania, cat si din alte tari (Elvetia, Olanda, Austria, Canada, Dubai, Italia, Spania), pacienti ce vin special in Bucuresti si , respectiv in Romania, pentru a putea beneficia de serviciile clinicii noastre stomatologice.

Clinica Stomatologica Best Dental ofera in prezent servicii complete de stomatologie, astfel:

a) Implantologie: inserare implanturi dentare (Bicon, Implantium, Alpha Bio, Ards, Nobel etc), augmentari osoase, operatii de sinus-lift, regularizari de creste alveolare;

b) Micro chirurgie: rezectii apicale, extractii, incizii, abcese, decapusonari;

c) Pedodontie : extractii dinti temporari, sigilari dinti definitivi, igienizari;

d) Ortodontie: montare aparate dentare fixe (metalice, ceramice, incognito, linguale) si mobile;

e) Odontoterapie : tratamentul cariilor prin realizarea de obturatii fizionomice

f) Endodontie: servicii de endodontie cu microscop, motoare endo speciale

g) Protetica : lucrari dentare fixe (coroane metalo-ceramice pe bont sau implant, punti metalo-ceramice, coroane metalo-acrilice, coroane acrilice, coroane si punti din zirconiu), si lucrari dentare mobile (proteze totale , proteze partiale, proteze cu sisteme speciale, proteze scheletate)

h) Estetica dentara: albire profesionala cu laser, aplicare bijuterii dentare, confectionare fatetelor Veneers

i) Estetica faciala: augmentare buzelor, rejuvenare faciala

Va asteptam intr-un mediu ambiant placut, dotat cu cea mai noua tehnologie in domeniu, cu un personal primitor si amabil care va sta la dispozitie si raspunde prompt cerintelor dvs. Gasim solutia potrivita pentru fiecare, astfel incat sa va readucem zambetul pe buze.

garantii

Garantii

Orice produs de buna calitate, vine insotit de certificatul garantie. BestDental ofera cele mai bune servicii in acest sens, insotite de garantia calitatii. Lucram numai cu echipamente performante si medici specialisti intr-un mediu ambiant creat special pentru confortul dumneavoastra.

Vezi CC

Solutii financiare

BestDental are solutia potrivita pentru oricine. Oferte si promotii in functie de sezon sau varsta, abonamente, posibilitatea achitarii in rate. In colaborare cu partenerii nostri Unicredit Tiriac Bank si ING Bank, va oferim plata in rate cu ajutorul cardului de credit.

Puteti opta pentru plata integral in avans si beneficiati de o reducere 10% din costul intregului plan de tratament. De altfel, puteti alege sa facti plata tratamentului in etape, dupa fiecare sedinta, astfel incat sa va fie mai usor sa achitati sume mici. Pentru tratamentele de ORTODONTIE se achita 60% din suma la inceputul tratamentului, in momentul montarii aparatului, iar restul de 40% pe parcursul timpului cat este purtat aparatul, in functie de posibilitatea dvs.  Plata in 3 rate a tratamentelor de protetica dentara: 30%, 35%, 35%, este de altfel una dintre ofertele noastre. Abonamentele: Premium, Gold, Diamond care ofera reduceri substantiale la numeroase servicii si tratamente si fac parte din promotiile noastre.

 

UNICREDIT TIRIAC BANK

Fox nymphs grab quick-jived waltz. Brick quiz whangs jumpy veldt fox

Detalii

ING BANK

Fox nymphs grab quick-jived waltz. Brick quiz whangs jumpy veldt fox

Detalii

 

Echipa BestDental