Fatete dentare veneers

Fatetele dentare sunt lucrari subtiri de portelan, folosite pentru a recrea aspectul natural al dintilor, oferind in acelasi timp puterea si rezistenta smaltului dintilor naturali.

100%

Satisfactie

100%

Calitate

0%

Risc

100%

Garantie

Ce tipuri de probleme rezolva fatetele Veneers?

– dinti care sunt ciobiti sau sparti;
– dinti care au spatii intre ei (pentru a inchide spatiul);
– dinti care sunt inegali (ca lungime sau grosime) sau cu forme neregulate;
– dinti care sunt decolorati, fie din cauza tratamentelor de canal, petelor de tetraciclina sau a altor cauze;

r6

r7

Cum pot beneficia de fatetele Veneers?

Prima parte a oricarei vizite la medicul dentist o reprezinta consultatia, unde medicul afla de la dumneavoastra care sunt nevoile dumneavoastra, iar in functie de acestea, va face un plan de tratament care sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra, dar care sa fie in primul rand cel mai bun din punct de vedere medical. Tot in prima sedinta, medicul ia un mujal (amprenta) al dintilor dumneavoastra.

Mulajul este trimis la un laborator de tehnica dentara iar acolo, din ceara, se va face o simulare a viitoarelor dumneavoastra fatete si a viitorului dumneavoastra zambet.

In a doua sedinta, daca pacientul este multumit de cum va arata noul zambet, medicul va incepe sa pregateasca dintii. Sub anestezie locala, medicul va slefui din fata dintilor, atat cat va considera ca este necesar pentru ca fatetele sa fie la acelasi nivel cu restul dintilor de pe arcada. La finalul sedintei se ia din nou o amprenta, de data aceasta definitiva, pentru a se putea confectiona fatetele.

In timpul in care sunt confectionate fatetele, medicul va va face niste dinti provizorii din acrilat, astfel incat sa va puteti desfasura activitatile in mod normal.

In urmatoarea intalnire medicul va cimenta fatetete, iar dumneavoastra veti avea un nou zambet, sanatos si stralucitor.

 

Cat timp voi beneficia de fatetele Veneers?

Intre 5 si 10 ani, depinzand insa de modul dvs. de viata. Pentru ca fatetele sa dureze cat mai mult, trebuie sa urmati un program de igiena orala si vizite regulate la medicul dentist. De asemenea, trebuie sa aveti grija la modul cum consumati alimentele. Trebuie sa va autodisciplinati in ceea ce priveste felul cum mancati: exclus sa mai muscati din fructe sau alimente tari, totul trebuie taiat in bucati.

 

Preturi estetica dentara

DENUMIRE SERVICIU
PRET
Gutiere bruxism / per arcada 400 LEI
Gutiere albire / per arcada 300 LEI
Albire dentara simpla / per arcada 600 LEI
Albire dentara laser / lampa zoom / per arcada 900 LEI
Fatete Veneers / buc 1500 LEI
Fatete Lumineers / buc 700 EUR
Bijuterii dentare 200 LEI
Consultatie simpla 100 LEI
Consultatie + interpretare radiografie+ modele studiu+plan tratament 100 LEI
Consultatie medic specialist 100 LEI