Oferte & Promotii stomatologie

solutii-financiare

Credite stomatologie

BestDental are solutia financiara potrivita pentru dumneavoastra. Alegeti ce va avantajeaza cel mai bine.

 

super-reduceriOferte stomatologie

Beneficiati de ofertele stomatologie si reducerile BestDental, alese special pentru dumneavoastra.

 

 

promotii-de-sezonPromotii stomatologie

Pentru clientii BestDental, venim in intampinare cu promotii in stomatologie in functie de sezon.

 

Concurs-BestDental
Concurs Best Dental

Lansam concursuri lunare, penttru clientii nostrii. Nu rata oportunitatile Best Dental!

 

 

 

Credite stomatologie

Gasim cel putin o solutie financiara sau un credit stomatologie pentru nevoile dumneavoastra. Comanzi 2 si platesti 1 in 3 rate egale. Beneficiati acum de creditare in colaborare cu partenerii ING Bank si Unicredit Tiriac Bank.

Vreau si eu!

 

Oferta de primavara

Pentru ca este mai bine sa Previi decat sa Tratezi, Echipa Best Dental ofera pacientilor:

IGIENIZARE – detartraj profesional cu ultrasunete, periaj profesional cu pasta speciala, airflow cu bicardonat si  Bonus plan de tratament gratuit

cu doar

250lei – 50lei

in perioada 19-Iunie-2014 – 19-Iunie-2014

Vreau si eu!

Oferte stomatologie

1. Igienizare (detartraj, periaj, air-flow, fluorizare) +o sedinta albire profesionala laser = 650 Lei

2. Albire profesionala laser + estomparea santurilor de expresie cu acid hialoronic = 1000 Lei

3. Albire profesionala laser + Igienizare ( detartraj, periaj, air-flow, fluorizare) + estomparea santurilor de expresie cu acid hialoronic = 1500 Lei

Vreau si eu!

 

 

Promotii stomatologie

1. Coroana metalo-ceramica Vita VMK 3D Master = 600 Lei cu protezare provizorie si terapie (Extirpare, obturatie de canal, reconstructie bont fibra  de sticla) incluse

2. Coroana zirconiu= 1200 Lei cu protezare provizorie inclusa

3. Terapie anuala : 2 igienizari si 4 carii simple = 500 Lei

4. Trei  Obturatii fizionomice de gradul I si II= 300 Lei

5. Proteza dentara mobila pentru pensionari = 700 LEI/ bucata

Vreau si eu!

 

 

 

Concurs Best Dental

Concurs de fotografii cu premii oferite de Best Dental!
Trimite-ne o poza cu tine intr-un moment de fericire si noi iti recompensam zambetul.

Ce trebuie sa faceti?
Sa trimiteti o fotografie cu voi intr-un moment de fericire, pe adresa office@bestdental.ro

REGULAMENT!
Organizatorul Concursului ”Trimite-ne o poza cu tine intr-un moment de fericire si noi iti recompensam zambetul” (denumit in continuare „Concursul”) este SC Implant Dent Tehnic, cu sediul in Calea Grivitei nr 111.
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Concursul se va desfasura in perioada 10 – 24 noiembrie 2013 pe pagina de Facebook a companiei BestDentalRomania,https://www.facebook.com/bestdentalromania

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului.

Nu sunt acceptate like urile de pe site-urile de like exchange, ci doar cele generate in mod natural. Persoanele care folosesc aceste linkuri, vor fi descalificate.

Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

Premiile concursului:
1. Albire profesionala laser in valoare de 1600 lei;
2. Coroana dentara metalo ceramica Vita VMK 3D Master in valoare de 850 lei;
3. Igienizare completa (detartraj, periaj, air flow) in valoare de 250 lei.

Castigatorul va fi desemnat in urma evaluarii numarului de like-uri pe care un fan BestDentalRomania le-a adunat in urma postarii ideii lui de fericire pe pagina oficiala BestDentalRomania. Toti participantii la concurs trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Castigatorilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook si li se va afisa numele pe pagina BestDentalRomania de pe Facebook.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.

 

Oferta Stomatologica de Vara.

Pentru ca vara ne topeste, Echipa Best Dental ofera pacientilor:

IGIENIZARE + OBTURATIE FOTO (PLOMBA) + Bonus Plan de Tratament.

IGIENIZARE – detartraj profesional cu ultrasunete, periaj profesional cu pasta speciala, airflow cu bicardonat si  flourizare.

OBTURATIE FOTO (PLOMBA) – Diagnosticare, Anestezie, Preparare, Curatare, Pansament Baza si Obturatia la culoarea naturala a dintilor.

cu doar

430lei – 250lei

in perioada 08-08-2014 – 22-08-2014

Vreau si eu!