Bijuteriile dentare

Bijuteriile dentare reprezinta o noua tendinta in domeniul stomatologic al ultimilor ani. Tot mai multe persoane de sex feminin apeleaza la aceste artificii decorative pentru a-si pune in valoare dantura frumoasa si zambetul stralucitor.

100%

Satisfactie

100%

Calitate

0%

Risc

100%

Garantie

Bijuteriile dentare sunt piese mici ce pot fi atat pietre pretioase/nepretioase (diamant, rubin, safir, smarald, cristale Swarovski) sau metale pretioase (aur, argint, platina).

 

Ce presupune aplicarea unei bijuterii dentare? Imi va afecta dintele pe viitor?

Tehnica de aplicare este total neinvaziva, bijuteria fiind aplicata pe dinte cu un adeziv special. Intreaga procedura dureaza in jur de 15-20 minute, timp in care pacientul nu va simti niciun disconfort.

 

r6

r7

Cat timp voi beneficia de bijuteria dentara?

Oricat timp veti dori. In momentul in care pacientul nu va mai dori bijuteria pe dinte, medicul stomatolog o va indeparta iar dintele va fi ca la inceput. Daca pacientul are o igiena orala buna, bijuteria dentara poate rezista 2-3 ani fara niciun fel de problema.

Deoarece tehnica este foarte usoara si lipsita de durere, bijuteriile dentare au devenit tot mai populare in randul tinerilor, fiind un accesoriu la moda.

 

Preturi estetica dentara

DENUMIRE SERVICIU
PRET
Gutiere bruxism / per arcada 400 LEI
Gutiere albire / per arcada 300 LEI
Albire dentara simpla / per arcada 600 LEI
Albire dentara laser / lampa zoom / per arcada 900 LEI
Fatete Veneers / buc 1500 LEI
Fatete Lumineers / buc 700 EUR
Bijuterii dentare 200 LEI
Consultatie simpla 100 LEI
Consultatie + interpretare radiografie+ modele studiu+plan tratament 100 LEI
Consultatie medic specialist 100 LEI