Regularizare creasta

Regularizarea crestei alveolare este necesara, in cele mai multe din cazuri, pacientilor edentati total, pricipalele cauze fiind reprezentate de extractii traumatizante, facute incorect sau pur si simplu neregularizarea marginilor alveolei, a septurilor dentare si interradiculare.

100%

Satisfactie

100%

Calitate

0%

Risc

100%

Garantie

Aceste neregularitati sunt percepute de pacient abia in momentul protezarii, drept niste denivelari ascutite ce dor la presiune. Procedeul chirurgical este unul foarte usor realizandu-se sub anestezie locala.

Gingia este indepartata de pe os, se regularizeaza cu o freza speciala de os proeminentele resimtite de pacient si se sutureaza.

Exista insa si pacienti ce necesita regularizarea crestei ososase si nu sunt edentati total.In cazul acesta, pentru a putea beneficia de lucrari protetice de calitate, se regularizeaza creasta alveolara (prin acelasi procedeu descris mai sus), se aditioneaza os pana la nivelul osului celorlati dinti limitrofi si se sutureaza.

r6

r7

Astfel, dupa o perioada de vindecare si de osteointegrare de aproximativ 3 luni, pacientul poate incepe procedurile de pregatire pentru protezare. Fie ca este vorba despre o protezare fixa sau mobila, pacientul nu va mai acuza durere la presiunea dintre lucrare si gingie iar aspectul estetic va fi considerabil imbunatatit.

Inainte de a avea loc interventia de regularizare a crestei alveolare, pacientul este supus unui examen clinic detaliat. Se analizeaza cu foarte mare atentie radiografia, pentru a se vedea stuctura osoasa si pentru a fi sigur medicul dentist specialist ca pacientul nu prezinta procese patologice endoosoase (chisturi, tumori, dinti inclusi).

Regularizarea crestei alveolare este necesara si foarte importanta in chirurgia proprotetica, pentru ca rezultatul final, restaurarea cavitatii orale prin protezare fixa sau mobila sa fie asa cum isi doreste pacientul.

 

Vezi indicatii post operatorii

 

Preturi implantologie

DENUMIRE SERVICIU
PRET
Pret implant dentar Alpha Bio 550 EUR
Pret implant dentar Implantium 650 EUR
Capa de vindecare 50 EUR
Bont protetic 100-150 EUR
Sinus lift intern 450 EUR
Sinus lift extern 550 EUR
Membrana resorbabila colagen 150 EUR
Aditie os / 1 gram 150 EUR
Regularizare creasta alveolara 150 EUR
Consultatie simpla Gratuit
Consultatie + interpretare radiografie+ modele studiu+plan tratament 80 LEI
Consultatie medic specialist 100 LEI