Preturi stomatologie

Pentru toate serviciile oferite de BestDental, puteti consulta listele de preturi ce se regasesc in continuare.

bd-implantologie2Preturi implantologie

Implantologia este o ramura a stomatologiei ce utilizeaza un set de tehnici chirurgicale, vizand reabilitarea functionala a unui pacient prin…

Vezi preturi implantologie

 

bd-protetica1Preturi protetica

Protetica este specialitatea medicinei dentare ce se ocupa cu diagnosticarea, planificarea tratamentelor, reabilitarea si intretinerea functiei orale…

Vezi preturi protetica

 

bd-esteticaPreturi estetica dentara

Estetica dentara este domeniul din stomatologie ce se refera la orice lucrare dentara care imbunatateste aspectul estetic al unei persoane.

Vezi preturi estetica

 

rf-tratamentul-ridurilorPreturi estetica faciala

Odontoterapia este ramura stomatologiei reprezentata de tratamentul cariilor ( de la caria simpla pana la complicatii grave ale acestora) si al durerilor dentare.

Vezi preturi estetica faciala

 

bd-chirurgie1Preturi chirurgie

Chirurgia dentara reprezinta o serie de proceduri medicale ce implica modificari artificiale atat la nivelul dintilor, cat si la nivelul oaselor maxilare.

Vezi preturi chirurgie

bd-ortodontiePreturi ortodontie

Ortodontia este ramura stomatologiei care corecteaza dintii si maxilarele ce sunt pozitionate necorespunzator (pozitionarea incorecta a dintilor, malocluzie, inocluzie etc).

Vezi preturi ortodontie

 

bd-endodontiePreturi endodontie

Endodontia este ramura stomatologiei ce se ocupa de morfologia, fiziologia , patologia pulpei dentare si de tesuturile periradiculare.

Vezi preturi endodontie

 

bd-pedodontiePreturi pedodontie

Pedodontia sau stomatologia pediatrica este ramura stomatologiei specializata in prevenirea, diagnosticarea si tratamentul dintilor la sugari si copiii cu varsta sub 16 ani.

Vezi preturi pedodontie

 

bd-profilaxie1Preturi profilaxie

Profilaxia este o procedura ce reprezinta primul pas in controlul, prevenirea si tratarea bolilor gingivale si parodontale…

Vezi preturi profilaxie

 

bd-odontoterapiePreturi odontoterapie

Odontoterapia este ramura stomatologiei reprezentata de tratamentul cariilor ( de la caria simpla pana la complicatii grave ale acestora) si al durerilor dentare.

Vezi preturi odontoterapie