Preturi stomatologie

Pentru toate serviciile oferite de BestDental, puteti consulta listele de preturi ce se regasesc in continuare.

bd-implantologie2Preturi implantologie

Implantologia este o ramura a stomatologiei ce utilizeaza un set de tehnici chirurgicale, vizand reabilitarea functionala a unui pacient prin…

Vezi preturi implantologie

 

bd-protetica1Preturi protetica

Protetica este specialitatea medicinei dentare ce se ocupa cu diagnosticarea, planificarea tratamentelor, reabilitarea si intretinerea functiei orale…

Vezi preturi protetica

 

bd-esteticaPreturi estetica dentara

Estetica dentara este domeniul din stomatologie ce se refera la orice lucrare dentara care imbunatateste aspectul estetic al unei persoane.

Vezi preturi estetica

 

rf-tratamentul-ridurilorPreturi estetica faciala

Odontoterapia este ramura stomatologiei reprezentata de tratamentul cariilor ( de la caria simpla pana la complicatii grave ale acestora) si al durerilor dentare.

Vezi preturi estetica faciala

 

bd-chirurgie1Preturi chirurgie

Chirurgia dentara reprezinta o serie de proceduri medicale ce implica modificari artificiale atat la nivelul dintilor, cat si la nivelul oaselor maxilare.

Vezi preturi chirurgie

bd-ortodontiePreturi ortodontie

Ortodontia este ramura stomatologiei care corecteaza dintii si maxilarele ce sunt pozitionate necorespunzator (pozitionarea incorecta a dintilor, malocluzie, inocluzie etc).

Vezi preturi ortodontie

 

bd-endodontiePreturi endodontie

Endodontia este ramura stomatologiei ce se ocupa de morfologia, fiziologia , patologia pulpei dentare si de tesuturile periradiculare.

Vezi preturi endodontie

 

bd-pedodontiePreturi pedodontie

Pedodontia sau stomatologia pediatrica este ramura stomatologiei specializata in prevenirea, diagnosticarea si tratamentul dintilor la sugari si copiii cu varsta sub 16 ani.

Vezi preturi pedodontie

 

bd-profilaxie1Preturi profilaxie

Profilaxia este o procedura ce reprezinta primul pas in controlul, prevenirea si tratarea bolilor gingivale si parodontale…

Vezi preturi profilaxie

 

bd-odontoterapiePreturi odontoterapie

Odontoterapia este ramura stomatologiei reprezentata de tratamentul cariilor ( de la caria simpla pana la complicatii grave ale acestora) si al durerilor dentare.

Vezi preturi odontoterapie

 

Setari Confidentialitate

Când vizitați acest site, poate stoca sau prelua informații din browserul dvs, mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile Cookie personale aici.

Refuza toate serviciile
Accepta toate serviciile