De ce sa aleg implantul dentar

implant

Probabil ca multi dintre dvs ce au avut sau au probleme dentare si dinti lipsa, se gandesc la alegerea unui implant dentar. Va oferim mai jos 5 motive care ar trebui sa va convinga ca aceasta ar putea fi cea mai buna optiune:

1. Un look frumos si natural: cu ajutorul implantului dentar, dintii vor arata natural, nimeni nu va sti ca aceia nu sunt dintii dvs naturali.

2. Conservarea osului: implantul dentar transmite forta de masticatie oaselor maxilarului, ajutand ca osul sa se mentina. Atunci cand radacina dintelui este sanatoasa, ea transmite forta maxilarului. Daca unul sau mai multi dinti lipsesc, forta scade iar osul nu mai este stimulat. Implantul dentar poate ajuta pierderea graduala a osului prin inlocuirea radacinii lipsa.

3. Confort: cu ajutorul implantului dentar veti putea zambi, vorbi si manca. Implantul ofera maxim confort spre deosebire de protezele dentare ce sunt mai incomode.

4. Conservarea dintilor: in cazul unei punti dentare, dintii adiacenti vor trebui slefuiti pentru ca acestia sa poata deveni puncte de sprijin pentru punte. In cazul unui implant dentar, dintii adiacenti nu sunt atinsi.

5. Calitatea dovedita : implanturile dentare sunt vandute in toata lumea in numar foarte mare. Calitatea si durabilitatea acestora este dovedita si sa nu uitam de garantia pe care o ofera.