Despre bijuteriile dentare

bijuterii

Bijuteriile dentare reprezinta o noua tendinta in domeniul stomatologic, in estetica dentara,  folosita din ce in ce mai des de doamne si domnisoare care vor sa isi puna in valoare dantura frumoasa.

Considerate ca si forma de arta, bijuteriile dentare sunt bucatele de cristale sau metale pretioase ce nu afecteaza in mod negativ dintele.

Bijuteriile dentare pot avea atat forme cat si culori diferite si sunt formate din doua bucati: cea plata care se aplica pe dinte si cea iesita in relief ce va ramane la vedere.

In functie de cum este intretinuta, bijuteria dentara poate fi pastrata mai multi ani sau poate fi scoasa, la cerere, de catre medicul stomatolog.

Procedura este una neinvaziva, bijuteria dentara fiind pur si simplu lipita pe suprafata dintelui cu un adeziv biocompatibil, intreaga operatiune durand undeva intre 15 si 20 de minute.

Bijuteriile dentare sunt din ce in ce mai cautate, ele devenind un accesoriu la moda in special in randul tinerilor, accesorii ce denota o estetica dentara  de invidiat.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

*