Marirea si conturarea buzelor cu acid hialuronic

buze

Augumentarea buzelor este o procedura cosmetica nechirurgicala cu ajutorul careia buzele devin mai pline.

Una dintre metodele cele mai utilizate este injectarea buzelor cu acid hialucronic. In urma acestui tratament buzele vor capata forma, structura si volumul dorit. Efectul dureaza pana undeva la 6 luni, dupa care pacientul va reveni la cabinet pentru reumplere.

Odata injectat, acidul hialuronic sprijina si modeleaza tesuturile buzelor.

Injectarea cu acid hialuronic are anumite beneficii: controlul asupra volumului buzei – cantitatea de substanta injectata este controlabila, injectarea se poate face graduat pe parcurul mai multor sedinte, pana se ajunge la rezultatul dorit, umflaturile care pot aparea se dizolva mult mai usor, zona tratata va fi mai putin tumefiata in comparatie cu alte metode de umplere a buzelor, rezultatul este mai durabil, reactiile alergice sunt aproape imposibile intrucat acidul hialuronic este continut de corpul uman.

Injectarea se va face dupa ce, in prealabil, pacientul a avut parte de o anestezie locala. Dupa aceasta, cu ajutorul unei seringi, medicul va umple buzele cu acidul hialuronic. Tratamentul dureaza cam 10-15 minute iar numarul sedintelor depinde de rezultatul dorit de pacient.

Daca doriti sa apelati la o augumentare a buzelor, trebuie sa va ganditi serios inainte si sa fiti siguri sa va doriti acest lucru pentru dumneavoastra. Trebuie de asemenea sa aveti asteptari realiste si sa nu tindeti spre exagerare cu rezultatul dorit.